Westica Communications Homepage

+44 (0) 141 889 6548

information@westica.co.uk

Utilities Industry Day

Date: 12th June 2018
Time: 09:00 to 17:00
Location: Manchester Conference Centre,
Sackville St, Manchester, M1 3BB


We look forwards to welcoming you at the event, please register early and feel free to distribute to colleagues or interested parties.

Regards

Sullivan Reid
Business Development Manager

Westica Communications Ltd
Mob: 07909 990276
Tel: 0141 471 6000
Email: sullivan.reid@westica.co.uk
Web: www.westica.co.uk

Sponsored by: RAD & Westica Communications

Date: 12th June 2018
Time: 09:00 to 17:00
Location:
Pendulum Hotel & Manchester Conference Centre
Weston Building, Sackville Street, Manchester, M1 3BB.

Westica have negotiated a discounted room rate of £89 (B+B), if you would like to book accommodation mention the Westica event at time of booking to get the discounted rate.
Reservations Tel: +44 (0) 161 955 8062
Reservations Email: stay@pendulumhotel.co.uk



 

 

What the event is about:

 

We are hosting another of Westica and RAD’s one day customer events where we bring our customers and industry together to share experiences, discuss challenges and learn from each other what is going on in the Utilities sector.  The event is aimed at Power, Water and Gas Utility organisations, Network Operators, critical infrastructure users and those interested, responsible for or involved in cyber security and IoT Networks.

This event is free to attend for people working for Utilities companies, for those who are not but wish to attend please contact Westica for more information.

 

 

 

Agenda
Cyber Security for Critical National Infrastructure & IoT Networks

Time Agenda:
Cyber Security for Critical National Infrastructure & IoT Networks
Duration  
08:45 Arrival/Refreshments 40min  
09:25 Introductions 5min RAD / Westica
09:30 Securely Managing private wire and TDM leased line sunset in the OT WAN without forklift upgrades 30min RAD
10:00 Tauwi/Utility perspective on Cyber Security and challenges facing Utilities 30min Tauwi
10.30 Implementing the Networks and Information Systems (NIS) Directive – Delivering an Outcome based approach to Cyber Security 30min C3Ia Solutions
11.00 Refreshments 15min  
11:15 Battling the cyber threat with the latest technologies 45min RAD
11:45 Security considerations when using mobile networks 30min Mobius Networks
12.15 Lunch / Networking 90min  
13:45

Intracom – Emerging mw technology, security and relevance towards IoT networks.

30min Intracom
14.15 Managing regulatory risks, and security challenges, the importance of network resilience. Global perspective of security challenges, safeguarding network integrity and resilience. 30min JRC
14:45 Designing a secure IoT backhaul network 30min RAD
15.15 Refreshments 15min  
15.30 Panel discussion
Panel (all presenting companies) & Audience participation
30min All presenting companies
16.00 Meetings/ Equipment viewing 60min  
17.00 Close    
logos.jpg

Topics for the day:

 

 

  • Operators of Critical National Infrastructure are facing evolving regulations covering Cybersecurity and protection of critical assets.
  • CNI communications networks serving Operational Telecomms and SCADA/IOT needs require robust cyber Security solutions.
  • Implementing the Networks and Information Systems (NIS) Directive – Delivering an Outcome based approach to Cyber Security
  • Technology suppliers will discuss state-of-the art solutions for legacy and future-proof technologies as part of the armoury in meeting regulations including experience in meeting already matured NERC-CIP requirements for the US market.
  • Panel Discussion forum made up from industry (Tauwi, JRC & Technology partners).  This will be open dialogue coving any questions raised around the day’s topics including network obsolescence, security and other related issues.

 

 

 

Keynote Speakers:

 
rad.png Illy Sarid - Senior Regional Manager, Central & Eastern Europe, UK & Ireland.
tauwi.png Bob Ward - (Tauwi Chairman & United Utilities).
c3ia.png Jim Hawkins - Principal Consultant.
mobius.png Jon Lyons - Senior Technical Sales.
intracom.png Ilias Korkondilas – Project Manager Professional
jrc.png Ted Aksamit – Operations Director.
   

Registration Details:

 

We look forwards to welcoming you at the event.

Please register early and feel free to distribute to colleagues or interested parties.


Regards,

Sul.

Sullivan Reid
Business Development Manager

Westica Communications Ltd
Mob: 07909 990276
Tel: 0141 471 6000
Email: sullivan.reid@westica.co.uk
Web: www.westica.co.uk

Register at our event here:

https://www.westica.co.uk/event-registration

   

 

Westica Information

Westic Communications Ltd

Registered office/and physical location:
Registered number : SC276144

5, Dalziel Road, Hillington Park,
Glasgow, G52 4NN

Get Directions >

E:information@westica.co.uk
F: +44(0) 141 849 7345
T: +44 (0) 141 889 6548

Events & Updates Newsletter

Sign up to our newsletter for updates & invitations to our training workshops and new product launches.


Required
Required
westica2-footer-fcs.png
westica-footer-right.png

Copyright © Westica Communications Ltd 2019. All Rights Reserved